Alle updates

Brief Gemeente Vught

juni 12, 2018

Onze honger is nog zeker niet gestild! Bedankt Gemeente Vught voor de mooie brief en felicitaties! In 2019 gaan we er weer voor op het NK Teams!

Verslag TeamPH na zilver in Finland

juni 1, 2018

Lees het verslag van TeamPH na het behalen van zilver in Finland hier!

Verslag TeamPH

MANNEN PAKKEN ZILVER!!

mei 26, 2018

Heren nemen ZILVER 🥈 mee naar huis uit Finland!!!

Shirts bedrukt!

mei 17, 2018

Helemaal onherkenbaar zijn we natuurlijk niet in Finland! Naast ons clubtenue, dragen we ook deze shirts met trots!

Dank aan alle sponsoren en iedereen die deze reis mede mogelijk heeft gemaakt! We gaan knallen!! 

Opstelling compleet voor Europacup

mei 14, 2018

Jahoor, nadat we zaterdag al hebben gestreden is ook de opstelling voor de Europacup in Finland bekend! De komende weken gaan we in de volle voorbereidingen en zijn er nog trainingen zodat we 26 mei alles kunnen geven!

Uiteraard is alles dan ook live te volgen via de ECCC website: http://tampereenpyrinto.fi/eccc2018/

LET’S GO!!!!

Mannen pakken zilver in Amsterdam

mei 12, 2018

De heren hebben hard gestreden om hun titel van vorig jaar te verdedigen. Helaas is ze dat niet gelukt. Wel nemen ze ZILVER 🥈 mee naar huis!! 26 mei gaan ze nog strijden in Tampere op de Europacup 💪

De dames zullen in september mee moeten doen op de promotie/degradatie wedstrijd om hun plek in de eredivisie te kunnen behouden. Op deze wedstrijd zal er ook absoluut gestreden worden! 🏆

NK Teams in Amsterdam

mei 11, 2018

Voordat we naar Finland afreizen voor de Europacup Clubteams, gaan we eerst weer strijden op het NK Teams in Amsterdam! Morgen is het zo ver! De heren gaan natuurlijk proberen hun titel van vorig jaar te verdedigen. Samen met het damesteam maken we er weer een mooie dag van en gaan we voor die topprestaties. Op naar het podium!!

Benieuwd wie er morgen in actie komen? Check https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/17084/248/

Supporters informatie

april 23, 2018

Info voor supporters over de reis naar Tampere Finland:

1. Het is in Finland in mei 1 uur later. Is het hier 15:00 uur dan is het daar 16:00 uur.
2. De heenvlucht: Vertrek op 25 mei vanaf Schiphol met KLM-vlucht KL1167 om 09:50.
Aankomst op Helsinki Airport om 13:10 Finse tijd. (2 uur en 20 minuten)
3. We reizen van Helsinki Airport naar ons hotel in Tampere met een bus van de organisatie.

(Met de trein is ook mogelijk, zie http://www.vr.fi)

4. Ons hotel is:
“Scandic Tampere Hämeenpuisto” op 300m lopen van het stadion.
Adres: Hämeenpuisto 47
33200 Tampere, Finland
Tel: +358341081628
https://www.scandichotels.com/hotels/finland/tampere/scandic-tampere-hameenpuisto

5. De terugvlucht: Vertrek op 27 mei vanaf Helsinki Airport met KLM-vlucht KL1170 om 18:10.

Aankomst op Schiphol om 19:45 Nederlandse tijd. (2 uur en 35 minuten)

Wijn actie een groot succes!

april 9, 2018

Met trots kunnen we bekendmaken dat de unieke wijnverkoop in samenwerking met Naomi Bisschop van de Vughtse Wijnkoperij een groot succes was! Wijnen van uitstekende kwaliteit konden tegen een aangename prijs van € 9,95 per fles via de ploeg worden verkregen. Dit is de normale verkoopprijs van deze Chileense wijnen. Het wijnhuis van Errazuriz is in 2017 uitgeroepen tot het beste wijnhuis van Chili.

In totaal had TeamPH 1.000 flessen wijn te koop, waarvan de winst naar de wedstrijd in Finland ging. Al deze 1.000 flessen zijn inmiddels verkocht!

Iedereen bedankt en geniet van de wijnen!

Teamleden bekend!

april 8, 2018

Jahoor, de teamleden die meegaan naar Finland zijn bekend! Met maar liefst vijf begeleiders en 21 atleten gaan wij strijden op het EK voor clubteams op 26 mei.

Voordat het echter zo ver is, gaan we op 12 mei in Amsterdam samen met het damesteam weer een poging wagen voor een podiumplek tijdens het NK Teams!

Bekijk alle teamleden op https://teamph.nl/over-ons-team/!

Algemene status update!

maart 6, 2018

Nu het indoor seizoen er weer op zit en alle atleten nu in volle voorbereiding zijn voor het EK Clubteams in Finland, is het weer tijd voor een status update!

De afgelopen periode zijn er twee bedrijven bijgekomen die ons supporteren in onze voorbereiding naar Finland. Simons Engineer Technische Installaties en Spikeshop.nl; Hartelijk bedankt voor jullie support en vertrouwen!

Nu de daadwerkelijke wedstrijd ook steeds dichterbij komt, zijn ook de vliegtickets geboekt! Het weekend van 25 t/m 27 mei gaan wij dus samen met clubs uit andere landen strijden om het kampioenschap!

Wij hebben er onwijs veel zin in en gebruiken de resterende weken om ons optimaal voor te bereiden op de wedstrijd zodat we allemaal fit en vol goede moed aan de start staan!

Volg ons op social media:
Facebook TeamPH
Facebook Vughtse Sportclub Prins Hendrik
Twitter Vughtse Sportclub Prins Hendrik
Instagram Vughtse Sportclub Prins Hendrik

Spikeshop.nl bedankt!

maart 1, 2018

Spikeshop.nl steunt ons in onze weg naar de ECCC in Finland! Bedankt voor jullie hulp!

De vliegtickets zijn geboekt!

februari 28, 2018

Het komt steeds dichterbij! De vliegtickets zijn officieel geboekt en alle atleten zijn in volle voorbereiding!

Bedankt Simons Engineer Technische Installaties!

januari 8, 2018

Installatietechnicus voor alle werktuigbouwkundige installaties, zoals; drainage-installaties, water- en brandblusinstallaties en klimaatinstallaties (ventilatie-, verwarming- en koelinstallaties).

Tevens docent aan de Academie van Bouwkunde bij AVANS Hogeschool; onderwijzen in klimaatinstallaties, sanitaire installaties, bouwfysica (geluid en vocht), duurzaamheid (Breeam, GPR, EPG, e.d.) waarbij mijn expertise energiebesparing in de bouw is.

Glühwein bij de Kangoeroeloop

december 26, 2017

Grote drukte in de glühweintent vandaag bij de Kangoeroeloop in Vught! Dit jaar werd hij volledig gerund door de teamleden van PH. Voor elk gekocht glühwein glas gaat er een deel naar TeamPH zodat we in 2018 naar Finland kunnen!

Was je vandaag niet bij de Kangoeroeloop maar wil je ons wel helpen? Doneer dan iva onze website! We stellen jouw hulp heel erg op prijs!! 🙂


Bedankt sponsoren!

november 28, 2017

Wauw, we hebben zowel van de Vrienden van Prins Hendrik als de Vughtse Sportclub Prins Hendrik €2.500 toegezegd gekregen. Dat wil dus zeggen dat we al op €5.000 zitten met sponsoringen, los van de wijnverkoop.

Ontzettend bedankt!

Veiling wijnflessen

november 27, 2017

Op een veiling op 25 november zijn er twee flessen wijn geveild met de handtekeningen van Erik Cadée en Melissa Boekelman. Dank aan onderstaande winnaars voor de opbrengst!
➢ Fles witte wijn met handtekeningen van Melissa Boekelman en Erik Cadée: Carolien Wellen € 75,-
➢ Fles rode wijn met handtekeningen van Melissa Boekelman en Erik Cadée: Janneke Rijnders € 135,-

Wijn voor Finland!

november 17, 2017

Met gepaste trots kunnen we de eerste actie bekendmaken: een unieke wijnverkoop in samenwerking met Naomi Bisschop van de Vughtse Wijnkoperij. Wijnen van uitstekende kwaliteit kunnen tegen een aangename prijs van € 9,95 per fles via de ploeg worden verkregen. Dit is de normale verkoopprijs van deze Chileense wijnen. Het wijnhuis van Errazuriz is in 2017 uitgeroepen tot het beste wijnhuis van Chili.

We hebben een rode fles wijn en een witte fles wijn. Ze kosten beiden €9,95 per fles. Het is natuurlijk mogelijk om rood én wit te kopen, mocht dat de wens zijn.

Klik hier voor alle info!

Road to Finland

november 14, 2017

Er worden verschillende acties opgezet om ervoor te zorgen dat we naar Finland kunnen om mee te doen aan de Europese Kampioenschappen Clubteams. Blijf op de hoogte met deze website of door volgende Facebook accounts te liken:

Facebook TeamPH
Facebook Prins Hendrik

PH Mannen Nederlands kampioen!

mei 20, 2017

PH Mannen Nederlands kampioen!

De mannen van Prins Hendrik zijn zojuist NEDERLANDS KAMPIOEN geworden! Vrouwen hebben ook het podium gehaald en zijn uiteindelijk DERDE geworden!

Hoe kun je ons helpen?